Primul dintre cele trei „dueluri” amicale din această iarnă, dintre divizionarele secunde arădene, s-a încheiat nedecis. Au fost două reprize de câte 35 de minute fiecare, destul de viu disputate, dar cu puține faze de poartă. Totuși, „alb-roșii” au fost mai activi în careul pâncotanilor, însă au irosit trei ocazii mari de 2-0.
Scorul a fost deschis relativ repede, în minutul 9, de Jorza, care a înscris cu capul din cornerul executat de Roman, un mijlocaș ofensiv sosit în probe. După 6 minute, „șoimii” puteau egala, dacă Anca – Trip nu intervenea decisiv la „capul” lui Mandache.
Repriza secundă a debutat cu două ocazii mari pentru echipa fanion a Aradului. Dennis Man a scăpat de două ori în careu, odată pe stânga și apoi pe zonă centrală, dar Cioară i-a închis la timp unghiul și tânărul utist a tras în el. Nici Adrian Petre, care a beneficiat de un cadou al lui Farcaș, nu a reușit să marcheze după ce a driblat și portarul. Repliat la timp, Dubeștean a respins din fața porții.
Finalul a aparținut echipei lui Ionuț Popa. Mai întâi, Farcaș a egalat cu un șut la colțul scurt din interiorul careului, iar apoi Mamwanga a tras doar în Mara din apropiere. Rezultat final: 1-1.
Formații:
UTA: Anca -Trip (46 Mara) – Moza, Tănase, Lazăr, Dinculescu – Murakami, Dobrean (40 Giurgiu), Jorza (46 Copaci), Marin (36 Costin) – Roman (36 Man), Petre.
Șoimii Pâncota: Rus (40 Cioară) – Ursoi (55 Fuchs), Ianc, Dubeștean, Costa – Farcaș, Mandache, Issa, Movic – Mamwanga, M. Ion.

Recomandările redacției