Dacă în rândul fotbaliștilor au existat patru nume care au debutat în tricoul Ineului cu ocazia partidei cu Pandurii II și anume portarul Mitrea, fundașul Dușan și mijlocașii Spătaru și Botaș, ultimul fiind chiar la primul meci în eșalonul trei, a exis­tat și un „boboc” pe banca tehnică.
„Uns” antrenor secund în această iarnă, Costel Filipaș a pus și el umărul la închegarea noii formule în care tânăra echipă a zărăndanilor se prezintă în această primăvară. „Era esențial să începem bine returul, să prindem încredere în noi după două luni de pregătire grea, dar fără rezultate foarte bune în amicale. Ne-am mobilizat foarte bine pentru acest meci, băieții chiar merită feli­citări pentru felul cum au jucat în fața unui adversar incomod. Victoria ne dă liniște și putere de muncă pe mai departe, sunt convins că vom mai obține destule rezultate pozitive în această primăvară”, spune tânărul tehnician, care împlinește chia azi 33 de ani.
„Chiar le mulțumesc jucătorilor că mi-au făcut și mie un debut frumos la Liga III-a, dar și un cadou deosebit de ziua mea. Știam că dacă vom înscrie primii și repede, greu vom mai pierde meciul. Așa a și fost, deși până la golul de 2-0 al lui Ciocan, am stat puțin cu inima strânsă. Pe de altă parte, Iaroș și Bier dau mare siguranță în apărare, experiența lor într-o echipă tânără ne prinde foarte bine”, a adăugat fostul fundaș, care până acum a mai antrenat în ligile 5 și 4 la Dacia Beliu, Șiriana Șiria și Voința Macea.
Sâmbătă, Ineul joacă „sub furnalele” Hunedoarei împotriva unei formații rănite după startul modest de retur. „Dacă ne ținem bine în prima repriză și nu-l vom lăsa pe Bozian să-și facă jocul obișnuit, cred că avem șanse să ne întoarcem cu un rezultat bun și de acolo”, a încheiat Filipaș.

Recomandările redacției