Lucrările de reabilitare la acest drum au început de câţiva ani buni, dar din păcate neseriozitatea unor firme care s-au implicat şi-a spus cuvântul. Firma care a câştigat licitaţia a fost Construct Mod.

Drumul DN 76 Deva-Oradea străbate comunele Hălmagiu şi Vîrfurile care, e drept că cei din Vîrfurile au o zonă destul de grea. Acest drum s-a împărţit în tronsoane, de la Ioneşti până la intersecţia din Vîrfurile există un tronson unde a lucrat firma Viales dar din păcate au abandonat lucrările. Sunt porţiuni de drum unde rişti să îţi distrugi maşina. Al doilea tronson continuă de la intersecţia din Vîrfurile până la Ştei. În urma unui control făcut de către CNADNR o firmă care executa lucrările la acest tronson a plecat deoarece nu dispunea de utilajele necesare, unele fiind învechite, parcă de epocă. Acum, acest tronson a fost preluat de către firma Selina, aceasta având oameni serioşi care muncesc şi noaptea şi duminica şi bineînţeles au utilajele necesare.

Inginerul Mircea Hagău un om cu multă ambiţie se ocupă de acest tronson şi spune că, dacă firma s-ar fi ocupat de la început de acest tronson lucrările erau de mult executate.

Recomandările redacției