Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a fost la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a obţine certificatul de grefă, după ce Instanţa Supremă a decis că marca „Steaua” aparţine definitiv Armatei. Astfel, CSA se poate adresa UEFA pentru a exclude FCSB din cupele europene.
„Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ şi pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la aceasta situaţie. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câştigate”, a spus Florin Talpan pentru Ziare.com, aflat la sediul ICCJ.
Acum, pe rol sunt două procese între CSA şi Gigi Becali. Clubul Sportiv al Armatei doreşte despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru că Becali s-a folosit de numele „Steaua” timp de zece ani, deşi nu avea acest drept. Miercuri va avea loc un nou termen în acest dosar, iar Talpan se va prezenta la sediul ICCJ. Totuşi, sentinţa e puţin probabil să se dea azi. În al doilea caz, ce se dedice la Tribunalul Bucureşti, juristul CSA vrea să se arate clar că FCSB nu deţine palmaresul Stelei.

Recomandările redacției