La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat activități de preluare și încarcerare a mai multor persoane date în urmărire.

Între acestea, este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din județul Brașov, care a fost condamnat la nouă luni de închisoare pentru infracțiuni în regimul circulației. Mandatul de executare a fost emis de către Judecătoria Zărnești și a fost depus în Penitenciarul Arad. Alții doi bărbați care au fost căutați pe teritoriul Italiei și a Bulgariei, pentru infracțiuni comise pe teritoriul statelor respective, au fost prinși la punctul de trecere a frontierei Nădlac.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reușit să prindă și un tânăr din județul Ilfov, care trebuie să execute trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Arad. Un bucureștean și un băcăuan, în vârstă de 37, respectiv 44 de ani au fost prinși în acțiunea de preluare și încarcerare de către polițiști. Aceștia erau condamnați la închisoare pentru furt calificat și înșelăciune. Ambii au fost încarcerați în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad.

Recomandările redacției