UPDATE2: Autobasculanta era condusă de un bărbat de 42 de ani, din Curtici, în vreme ce microbuzul era condus de un bărbat de 44 de ani, din Arad, iar femeia are 42 de ani. 

 

UPDATE:  În accident au fost implicate o autobasculantă și un microbuz, iar în urma impactului trei persoane au necesitat îngrijiri medicale la fața locului sau la spital – șoferii ambii cu vârste de aproximativ 40 de ani și o femeie, pasageră în microbuz tot cu vârsta de aproximativ 40 de ani. Șoferul microbuzului a suferit o fractură de șold, iar ceilalți doi, potrivit informațiilor noastre, au fost răniți ușor. Accidentul ar fi fost provocat de șoferul autobasculantei, care a vrut să vireze stânga dar nu s-a asigurat și nu a semnalizat, iar microbuzul care venea din spate era deja angajat în depășirea ei, astfel că impactul a fost iminent. 

 

Un accident rutier care s-a soldat cu mai multe victime a avut loc în urmă cu aproximativ o oră, pe DN69, între Arad și Șagu. Din primele informații, în accident au fost implicate un camion și un autoturism. În scurt timp, o ambulanță SAJ s-a deplasat la locul accidentului și i-a oferit îngrijiri medicale unei femei. 

Vom reveni cu mai multe informații pe măsură ce intrăm în posesia lor. 

Recomandările redacției