Polițiștii arădeni au constatat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe încălcări ale normelor de circulație pe drumurile publice.
Astfel, în după-amiaza zilei de 17 octombrie, un bărbat de 64 de ani, cu rezidența în Germania, a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime, pe strada Ștefan cel Mare. Testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a indicat o valoare de 1,13 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Cu o alcoolemie de 0,97 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, de polițiștii Biroului Rutier, un arădean de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrei Șaguna.
Un bărbat de 39 de ani, din Zăbrani, a fost depistat de polițiștii orașului Lipova în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat; cu o valoare de 0,45 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat un ineuan de 67 de ani, în timp ce conducea un autoturism în Ineu.
Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Recomandările redacției