Când spui ședință de Consiliu Local Municipal, spui indirect cuvintele „politică” și „scandal”.

Teoretic, ar trebui să fie totul despre arădeni și proiecte pentru bunăstarea lor, dar se pare că acest lucru este uneori uitat, în momentul în care administrarea este dată la o parte de politic sau de comentarii cu implicare personală.

În cursul ședinței de Consiliu Local de astăzi, unul dintre consilierii USR-ului se plângea de cantitatea mare și dezolantă de foi și foicele, lucru inexistent până de recent, totul fiind ordonat.

Acesta a fost startul multelor comentarii acide din partea viceprimarului, Ilie Cheșa, pentru mai mulți dintre consilierii locali.

„Domnule profesor, aici nu suntem la școală, așa că șșș”, spuse Cheșa făcând semn de tăcere, ca și răspuns al nemulțumirilor lui Codrin Vlad, pe care, mai târziu în ședință, îl acuza că „nu știe ce înseamnă conceptul de Zonă Industrială”.

Cam acesta a fost „conflictul” pe care am putut să îl auzim. Bine, au mai existat și altele în cadrul ședinței, dar nu le putem reproduce pentru că au fost o adunătură de strigăte din care nimeni nu a înțeles mare lucru.

Ca să fim sinceri, vă facem o invitație la următoarea ședință CLM dacă doriți să vedeți un show de stand-up comedy, fără a da vreun ban.

Sperăm totuși că, la un moment dat, să fie lăsate interesele politice la o parte, în detrimentul lucrurilor bune pentru arădeni, care da, uneori necesită o călcare pe orgoliu, dar rezultate bune pe termen lung.

Recomandările redacției