accidentUn accident de circulaţie grav a avut loc în municipiu. Neatenţia unui şofer se putea solda cu moartea unui motociclist. Acesta circula regu­lamentar, dar o manevră efectuată greşit de un tânăr l-a trimis pe patul de spital.
„Pe raza municipiului a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia a fost accidentat grav un bărbat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că în timp ce a condus un autoturism VW Caddy, pe strada Dunării, Norbert K., de 23 ani, din Arad nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi a  intrat în coliziune cu un moto­ciclu marca Honda, condus regu­lamentar în aceeaşi direcţie de mers, de către Ludovic R., de 41 ani”, au precizat poliţiştii arădeni.
În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe şosea şi s-a rănit grav. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Arad pentru îngrijiri medicale.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejură­rile în care s-a produs accidentul rutier.

  • Ion , a lu Cracitu spune:

    hai sa comentam; deci, la noi atit circulatul cu moto, cit si alte lucruri, se vor putea efectua EVENTUAL, peste vreo minim4 max 6ani (FIX) . Deci ,si de fapt, Brucan a gresit, nu 20ani ci 30ani , DIN PACATE , e necesar [[[DETALIAT : 23+4=27ANI / 23+6=29ANI, adica 27-29ani, rotund 30ani de la revolutie va fi, cind va fi , aproape de normalitate PROBABIL

  • crestin spune:

    Dacă vei muri în noaptea asta unde vei merge? Vei merge în rai sau în chinul veşnic al iadului? . Mă veţi căuta, şi Mă veţi găsi, dacă Mă veţi căuta cu toată inima. – spune Dumnezeu în Biblie -Ieremia 29:13. Căutaţi pe Dumnezeu, căci doar cine ÎL cunoaşte personal va fi mântuit. Dacă nu ştiţi cum să ÎL căutaţi citirea Bibliei vă va ajuta ( pe internet se găsesc o serie de siteuri unde se poate citi Biblia în limba română).

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției