OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAA trecut anul, a venit iarna, intrăm în primăvară, în primăvară și situația disperată a celor ce locuiesc pe B-dul V. Milea a atins limita de suportabilitate. Domnilor de la Primărie, de la C.L.M., aleși de noi, iată, vă declar că nu ne reprezentați. Ați votat deschiderea șantierului pentru reparația capitală a utilităților de pe acest, mai mult decât amărât, bulevard. Ați alocat banii necesari, apoi ați uitat de el, v-ați felicitat pentru prestație și ați trecut mai departe, spre alte și alte realizări mărețe. Priviți cum arată, apa stă ca într-o mlaștină, gropile de pe carosabil scutură telescoapele, trotuarele înecate de apă și nămol, fac imposibilă circulația pietonilor. Băltoacele se vor infiltra în fundațiile și pivnițele caselor.
Situația, trista situație, se află pe bulevardul ce trece prin spatele primăriei, la nici 500 m depărtare de borna „O”. Dar banii, bani pe care i-ați alocat, unde s-au dus? Nu se poate să fi început investiția cu banii pe jumătate. Lucrarea a fost câștigată prin licitație?
Și în final, noi ce plătim impozitele, cui să ne adresăm? Cine este competent să finalizeze lucrarea de pe B-dul Vasile Milea? Să fim, oare, blestemați și să suportăm atâta praf și nisip, acum apă, până ce se apropie următoarea campanie electorală? Iar dacă nu scăpăm de băltoace, atunci, măcar ceva arteziene, ar fi cazul, să înveselim mizeria.
(B.B.)

Recomandările redacției