bebe mituÎn serie de meciuri tari, Pâncota a abordat cu linii schimbate partida din Bihor. Unii titulari au rămas pe margine și pentru că vine meci plin de ambiții, cu Hunedoara, dar și pentru că s-a dorit să se cântărească bine efectivul.
Bulzan l-a întins de la 25 de metri pe Ghilea (5), portarul bihorean fiind nevoit să iasă după numai un sfert de oră de joc, accidentat. Bodea a scos în corner torpila lui Arsene (18), dar n-a mai reușit să intervină după ce, din lovitura de colț rezultată, Lupașcu a profitat de infiltrarea excelentă în apărarea arădeană și a deviat în plasă, 1-0.
În timp ce trupa lui Cuedan căuta egalarea, Andor a scăpat pe contraatac și l-a executat pe Bodea cu o scăriță (36), 2-0.
Uibariu a finalizat „din prima” la câțiva centimetri peste bara de sus (50), dar bihorenii au calmat definitiv meciul prin Ember, magistral din lovitură liberă de la 30 de metri.
Bebe Mitu, unul dintre puținii remarcați ai arădenilor, a încercat să-și trezească mai tinerii colegi. N-a fost să fie ceva nici în ultimul minut, când Huțanu a ajuns singur cu portarul Hava în 5 metri, dar l-a luat la țintă…
Oșorhei: Ghilea (15 Hava) – Morar, Pintea, Pop, Arsene – Ember, Magda, Lupuț (80 Ban), Andor – L. Todea (66 Galea) – Lupașcu (77 Blănaru).
Pîncota: Bodea – Vițu, Lung, Lengyel, Filimon – Suciu, Nistor (54 Copil) – Uibariu (60 Huțanu), Mitu (78 Mihai), Bulzan – Leucuța (62 Rus).
Arbitri: Daniel Neagoe (Timișoara) – Cosmin Danciu (Deva), Marius Pavăl (Simeria). Observatori: Mircea Sîrbu (Hunedoara), Vasile Marc (Cluj Napoca).

Recomandările redacției