După victoria de la Timișoara de săptămâna trecută, Ionuț Popa avertiza că meciul de la Sânmartin va fi unul mai dificil, și astăzi acest lucru s-a adeverit. UTA a învins, dar doar cu 1-0, într-o partidă nu excelentă calitativ.

Prima repriză a fost fragmentată, fără multe ocazii de poartă, arbitrul Florin Mazilu acordând nu mai puțin de șase cartonașe galbene în prima jumătate de oră.

Discursul lui Ionuț Popa de la pauză i-a motivat pe utiști, care au ieșit mai pozitivi de la cabine. Ocaziile au început să apară la poarta lui Moga, dar și gazdele au avut momente periculoase. Golul izbăvitor a venit în minutul 75: Matei a înscris din centrarea lui Costin după o fază pornită de la Cipri Rus. Bihorenii nu prea au avut reacție, utiștii fiind mai tari din punct de vedere fizic. Fundașul central Andrei Tînc a fost eliminat în minutul 92, iar partida s-a încheiat cu 14 cartonașe galbene.

Pentru elevii lui Ionuț Popa urmează o săptămână cu două meciuri pe teren propriu: miercuri, de la 16:30, în Cupa României cu ACS Poli și sâmbătă de la 12:30, în Liga 2, contra liderului Academica Clinceni.

Formații oficiale:

Luceafărul: Moga – Oroş (Gunie 73), Tînc, Opriș, Ban – Preoteasa, Prejmerean – Vas. Pop (Lăsconi 29), Mitrică, Al. Dulca (Codoban 54) – G. Paraschiv

UTA: Bodea – Costin, Manea, Benga (El Hasni 22), Copaci – Coulibaly (Oprea 46), Enescu – Cubleșan (Stahl 82), Matei, Vădrariu – Rus

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Florin Cozma, Andrei Roman (ambii Neamț) – Cristian Codrea (Maramureș)

Observatori: Zoltan Szekely (Maramureș), Daniel Sabău (Sălaj)

Recomandările redacției