Update:

Odată cu mediatizarea dispariției, fata a decis că este momentul oportun să ia legătura cu familia. Fără să dea prea multe explicații aceasta le-a spus membrilor familiei că nu își dorește să fie căutată și nici nu vrea să le spună locul în care s-ar afla.

Încă o tânără a dispărut de acasă. Mai exact, aceasta a dispărut după ce luni, la data de 25 noiembrie a.c., a plecat la muncă după cum îi era programul. Momentan nu se știe motivul pentru care aceasta nu a mai ajuns acasă de la muncă, dar este cert că ORSZAG MARINELA-ALEXANDRA, în vârstă de 24 de ani, din Vladimirescu, nu s-a mai întors acasă după ce și-a terminat orelor de program și tot de atunci nu a mai dat nici un semn de viață prin care să-și liniștească apropiații. Ea era angajată la o societate comercială de pe raza municipiului și poate fi recunoscută cu ajutorul următoarelor semnalmente: 1,70 m., 70 de kg., păr șaten, lung până peste nivelul umerilor și ochi căprui. Poartă ochelari de vedere.

La data dispariției tânăra era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni trening de culoare verde, bluză din material maro și galben, geacă de fâș negru cu alb și pantofi sport de culoare închisă.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Recomandările redacției