rivisNaționalul s-a despărțit în această iarnă de mai mulți fotbaliști, dar ultimul pe listă este Răzvan Riviș. Acesta declarase că a acceptat să evolueze pentru echipa sebișeană și pentru a lucra cu Roland Nagy, pe care l-a considerat unul dintre cei mai buni tehnicieni ai Aradului. După ce „divorțul” dintre fostul stelist și gruparea din orașul de pe Crișul Alb s-a oficializat, a venit și solicitarea talentatului atacant de a fi lăsat să plece chiar în această iarnă. „Ne-a spus că vrea să joace în Germania și nu l-am putut împiedica să facă acest lucru. Este un băiat cuminte, am fost în general mulțumiți de el, dar dacă a dorit să plece…”, a spus Gheor­ghe Feieș, care a lăsat să se înțeleagă că Sebișul se va mai despărți de cel puțin un jucător în această iarnă.
Tot președintele onorific al Naționalului mai afirmă că se vor face și achiziții, dar asta numai după ce se va consulta cu noul antrenor, în persoana lui Mihai Petcuț. „Bineînțeles, o să atingem și subiectul jucători noi dacă ne înțelegem pentru un contract. Din câte am văzut, echipa a suferit puțin la capitolul fundași centrali și mijlocași la închidere. Dar, toate la timpul lor”, a precizat tehnicianul ales să conducă Sebișul în partea a doua a sezonului.
Cel mai probabil, formația „alb-albastră” se va reuni pe 10 februarie, dată în care este programat și un amical împotriva Unirii Sântana. „Nici nu știi cum este mai bine, să începi mai repede, mai târziu… Dacă am fi siguri pe data în care începe returul, am putea să batem cuie un program de pregătire, așa, e dificil…”, a punctat Mihai Petcuț.

Recomandările redacției