UPDATE:  În aceasta dimineață, în jurul orei 4.30, polițiștii au fost solicitați prin 112 să se deplaseze la un bloc de pe strada Banu Mărăcine, întrucât un bărbat a aruncat cu două gantere în parbrizul unui autoturism în timp ce se afla în apartamentul de la etajul 1.

La sosirea polițiștilor, bărbatul a sărit de la balconul apartamentului având o macetă în mână. Până la imobilizarea acestuia, bărbatul a distrus șapte autoturisme, inclusiv al său, aruncând cu pietre.

La fața locului s-au deplasat și luptători SAS, care l-au imobilizat, după care a fost internat la Spitalul de Psihiatrie. Din informațiile pe care le deținem, bărbatul a mai avut crize care să necesite evaluare psihologică.

 

Un tânăr și-a vărsat nervii pe șapte autoturisme, printre care și al său, pe strada Banu Mărăcine. Azi-noapte, în jurul orei 04:30, un bărbat de 35 de ani din Arad, ar fi distrus folosindu-se de două gantere și pietre, șapte autoturisme , printre care și al său, parcate pe strada Banu Mărăcine din municipiu.


Până în prezent trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca polițiștii Biroului de Investigații Criminale să îi identifice și pe ceilalți proprietari.


În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Potrivit unor informații, bărbatul a fost internat în spital pentru tratament de specialitate. 

 

Recomandările redacției