Festivalul continuă la Cinema Arta și Cinema Grădiște între 24-26 septembrie cu o selecție concisă sub forma unui maraton de șapte producții românești, recent lansate și deja apreciate la festivaluri internaționale precum Sundance, Jihlava, HotDocs (Toronto), Salonic, TIFF sau Sarajevo, evenimente speciale și Laboratorul dedicat tinerilor profesioniști ai documentarului.
Tema acestei ediții, „Acasă”, este declinată încă din deschiderea evenimentului, prin filmul documentar cu titlul omonim, în regia lui Radu Ciorniciuc. Documentarul a obținut Premiul Special al Juriului la Festivalul Sundance.
Filmul va fi precedat de scurt metrajul „Totul pentru Riana”, un proiect incubat în cadrul Laboratorului fARAD 2018, o componentă importantă a festivalului.
Producătorul Monica Lăzurean-Gorgan și regizorul Mihai Dragolea vor fi alături de noi. Mai multe detalii despre și programul complet al festivalului sunt disponibile la www.farad.ro.
Cei interesați sunt rugarți să confirme participarea dumneavoastră până în 24 septembrie, la prânz, la adresa de e-mail rsvp@farad.ro sau la numărul de telefon 0257/280526. Având în vedere numărul limitat de locuri datorat restricțiilor impuse de pandemie, nu putem garanta locul dumneavoastră ulterior acestei date. 

Recomandările redacției