Chiar dacă a fost condusă de două ori, Crișul a reușit să revină în joc și să egaleze o echipă pu­ternică a Cugirului ce aspiră la podiumul campionatului. Fără Pirtea și Toma Bodri, accidentați, Abrudean a avut destule soluții pentru a alinia o echipă combativă și a avut și rezerve care să intre cu plus.
„Este un punct meritat după aspectul jocului, chiar dacă adversarii au avut o posesie superioară, fiind mai omogeni, având mai multe valori indivi­duale între jucători, noi am avut ratările mai clare, două lovituri cu capul pe finaluri de reprize, cu puțin noroc puteam chiar să și câștigăm. Îi felicit pe băieți pentru modul cum s-au achitat de sarcini˝ au fost primele cuvinte ale antrenorului Adrian Abrudean după finalul partidei.
Gândurile tehnicianului zboară spre al doilea examen greu al campionatului, deplasarea la Reșița.
„Am obținut un rezultat bun, de moral, noi nu avem obiectiv îndrăzneț ca și Cugir sau Reșița, suntem la debut în eșalonul al treilea. Avem entuziasm pentru a munci în li­niște în continuare, impactul trecerii la eșalonul superior îl resimțim chiar dacă avem destui jucători care au evoluat în eșaloane superioare. Am trecut primul hop, urmează al doilea, la o Reșița rănită puternic după înfrângerea de la Cermei. Avem șansa noastră, vrem să scoatem un rezultat pozitiv.˝ prefațează „Știli˝ duelul din etapa a doua din Banat.

Recomandările redacției