sebisConform așteptărilor, UTA și Mama Mia Becicherecul Mic au profitat de etapa liberă a celor de la Național Sebiș și au pus puncte importante în clasamentul seriei a IV-a a Ligii a III-a. Acum, „alb-albaștrii” ocupă ultima treaptă a podiumului și sunt conștienți că locul 1 a devenit cu adevărat o himeră.
Prin urmare, noul obiectiv al echipei de pe malul Crișului Alb a devenit poziția de vicelider. Pentru asta, însă, sebișenii nu mai au voie să facă pași greșiți și în orice caz nu sâmbătă, când găzduiesc „lanterna roșie” a seriei. „Trebuie să găsim resursele fizice și psihice pentru un final de campionat bun și nu neapărat pentru că mai sperăm la locul 1, ci mai degrabă la locul 2. Pentru asta, vrem să ținem punctele cu ACS VM Craiova la Sebiș și mi se pare normal să se întâmple așa ținând cont de dife­rența de valoare dintre cele două echipe”, a menționat Adrian Abrudean.
Antrenorul Naționalului i-a urmărit pe craioveni la lucru de trei ori în acest sezon. „În afară de partida tur dintre noi, i-am mai văzut pe adversarii noștri de sâmbătă la Mehedinți și pe terenul UTA-ei. Formează o echipă tipic oltenească, căreia îi place mult mingea, dar care în ultima vreme nu a avut rezultate prea bune după un început de retur bunicel”, a dăugat „Știli”.
Acesta nu are probleme de lot în vederea confruntării cu ACS VM Craiova. Dicu s-a întors la echipă după trei zile de absență nemotivată și – teoretic – ar putea intra în calcule pentru partida din weekend. Bozian, Călin și Miheț sunt puțini răciți, dar – probabil – își vor reveni până sâmbătă.

Recomandările redacției