stiliPunctele s-au împărțit în confruntarea arădeană de la Sebiș, dar Adi Abrudean nu poate să nu regrete cele câteva ocazii rarisime din actul secund, când bara și mai ales portarul utist Roberto Bodea i-a privat pe ai săi de un al doilea gol.
„O partidă echilibrată, exact cum am anticipat, am întâlnit un adversar foarte bun. Am primit un gol într-o zonă centrală nepermisă, dar am avut reacție și am revenit. Cred că am controlat în mare parte repriza a doua, fără nicio pro­blemă, la toate capitolele, ra­tând câteva situați clare de a marca. Dar și neșansa face par­te din fotbal, sau lipsa de concentrare a jucătorilor mei și-a pus din nou amprenta asupra rezultatului. Îmi felicit echipa pentru încredere, atitudine și-au jucat de la egal la egal cu cea mai bună echipă a seriei, așa cum au declarat, o echipă care, clar, își dorește promovarea”, e concluzia lui „Știli”.
Sebișul n-a avut trei piese importante azi: atacantul Sulea a fost suspendat, iar Roman și Mardare, ambii cu probleme de ordin medical, au rămas pe margine. Antenorul alb-albaștrilor s-a arătat satisfăcut de partitura trupei sale, apreciind că echipa Sebișului e în creștere.
„Sunt jucători exponențiali pentru noi, dar am încredere în toată lumea. Am încercat să ne facem jocul nostru. Am avut momente în care am suferit, în prima repriză, dar sunt mulțumit că am crescut, cred că a fost unul din cele mai bune jocuri ale noastre. Sigur, îmi pare rău pentru rezultat, că nu am câștigat, după ocaziile avute, dar are mai puțină importanță acum. Cred că spectatorii au fost mulțumiți, jocul a fost deschis, peste nivelul Ligii a III-a, vreau să felicit ambele echipe. Ne vedem de treabă în continuare, ne gândim de acum la jocul de la Motru”, a conchis fostul mijlocaș.

Recomandările redacției