Un anunţ lipit la intrarea în Primăria Galaţi arată că accesul este interzis pentru acei oameni care vin să plătească taxe sau impozite îmbrăcaţi în pantaloni scurţi şi cu tricouri inscripţionate cu sloganuri, reprezentanţii instituţiei explicând că nu au fost incidente din cauza acestui fapt.

Anunţul lipit la intrarea în sediul Primăriei Galaţi îi vizează pe gălăţenii îmbrăcaţi „indecent, ofensator şi vulgar”, dar şi pe cei care au hainele inscripţionate cu desene şi sloganuri sugestive.

„Prin prezenta vă anunţăm că accesul în sediul Primăriei Municipiului Galaţi precum şi în sediile celorlalte instituţii publice nu este permis cu ţinută indecentă precum: îmbrăcăminte de plajă (papuci de plajă, şort etc.) îmbrăcăminte cu caracter ofensator, vulgar, haine cu desene sugestive, slogane”, se arată în anunţul Primăriei Galaţi.

Reprezentanţii Primăriei Galaţi au declarat, miercuri, că anunţul este vechi, fiind întocmit în baza unei decizii a Consiliului Local. Recent, afişul a apărut şi la sediul nou al Primăriei, deoarece paznicii ar fi avut discuţii cu cetăţenii îmbrăcaţi în maiou şi în şlapi.

Anunţul este lipit la intrările din sediile Primăriei Galaţi şi ale instituţiilor publice subordonate municipalităţii precum Evidenţa Populaţiei, Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, Starea Civilă, Spaţiul Locativ şi Asistenţa Socială.

Recomandările redacției