bscap0352

UPDATE: Aflăm de la sursele noastre că şoferul autoturismului a decedat, în cursul zilei, la spital. 

Un grav accident de circulaţie, petrecut astăzi, în jurul orei 10,30, pe DN 7, în localitatea Baraţca, a dus la rănirea gravă a două persoane, după ce un autoturismul marca Opel a intrat într-un autocar plin cu oameni.

„Ambele autovehicule circulau în aceeaşi direcţie de mers. Şoferul autoturismului ar fi semnalizat şi virat la stânga, moment în care şoferul autocarului, care  a încercat o depăşire neregulamentară, nu a mai putut evita impactul, intrând în plin în Opel. Şoferul autoturismului a rămas încarcerat, până la sosirea colegilor de la ISU, iar pasagerul din dreapta sa, care nu a suferit răni grave, a refuzat să fie transportat la spital. Drumul nu a fost blocat, circulaţia desfăşurându-se doar cu ceva dificultate, pe un singur sens”, preciza Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Căpitan George Pleşca, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, ne-a informat că în accidentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar. „Există două persoane încarcerate, în autoturism, aşa că ne-am deplasat la faţa locului cu o autospecială prevăzută cu echipamente pentru astfel de situaţii. La eveniment au mai intervenit şi SMURD Arad şi Ambulanţa Lipova. O victimă a fost scoasă de colegii din Lipova şi i s-a acodat primele îngrijiri medicale. Pot spune că starea uneia dintre persoane este destul de gravă”.

Autocarul circula de la Nădlac cu destinaţia Sibiu, iar niciunul dintre pasagerii din mijlocul de transport persoane nu a suferit răni.

 

Recomandările redacției