accidentUn accident rutier a avut loc joi seara, în jurul orei 21:30, în apropierea localităţii Şimand, pe DN79. Trei autovehicule au intrat în coliziune, în urma unei depăşiri neregulamentare, dintre care, două s-au răsturnat pe carosabil respectiv în afara acestuia. În urma impactului, două persoane au fost rănite uşor, însă autovehiculele au fost deosebit de avariate.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, un bărbat de 30 de ani, în timp ce a condus un autoturism Dacia Logan , din direcţia Arad spre Oradea, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei autotutilitare, intrând în coliziune cu un autoturism Dacia Solenza, care se deplasa din direcţia opusă. În urma impactului, toate cele trei autovehicule au intrat în coliziune, şi au fost rănite uşor două persoane, şoferul şi un pasager din autoturismul Dacia Solenza”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber. Autotutilitara s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar autoturismul Dacia Logan în afara părţii carosabile.

Circulaţia a fost îngreunată timp de aproximativ o oră, pentru ca poliţiştii să facă măsurătorile necesare. Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în toate cazurile. Poliţiştii continuă cercetările.

Recomandările redacției