accidentDouă autoturisme au fost implicate, în această dimineaţă, în localitatea Şagu, într-un accident de circulaţie. Din primele informaţii, se pare că este vorba de două maşini BMW care s-au tamponat, în urma impactului unul dintre şoferi fiind rănit uşor.

Celălalt şofer implicat a părăsit locul accidentului, urmând să fie cercetat pentru această faptă.

UPDATE: 

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că, în jurul orelor 06,30, o persoană care conducea un autoturism marca BMW, dinspre Timişoara, spre Arad, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroşat cu partea laterală stânga faţă, un autoturism marca BMW, condus regulamentar din sens opus, de către O. Paul, de 38 ani, din Sebiş.

„În urma impactul dintre cele două autoturisme, autoturismul BMW care circula regulamentar a pătruns pe sensul opus de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un un copac. Conducătorul acestui autoturism a fost accidentat uşor, iar cel care se afla la volanul autoturismului care circula dinspre Timişoara, a părăsit locul accidentului, abandonând autoturismul la locul coliziunii”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul şi pentru identificarea persoanei care a părăsit locul accidentului.

Recomandările redacției