Update: La incendiu s-a suplimentat tehnica cu încă o autospecială de stingere de capacitate 9000 l și o motopompe. Toate acestea au fost necesare din cauza lipsei surselor, alimentarea cu apă se face cu motopompa dintr-o piscină. Nu s-au găsit hidranți, iar în continuare se procedează la decopertarea acoperișurilor celor două apartamente și se continuă lichidarea.

Un acoperiș a luat foc astăzi, în jurul orei 21.30. Este vorba deapre un acoperiș care acoperă două apartamente în Cartierul Verde. Nu sunt victime și la locul incendiului s-au deplasat mai multe autospeciale. O autospecială de Primă Intervenție și Comandă, două de la ASAS, una de la descarcerare ușoară, Autoscara S42, SMURD Curtici, un ofițer și 16 subofiteri.
Pompierii au reușit să localizeze incendiul imediat ce au ajuns la locul în care se manifestau flăcările și au început intervenția. În continuare aceștia primesc ajutor din partea SVSU Livada cu o autospecială si 14 voluntari. Se acționează cu trei autospeciale pentru lichidare, arde aproximativ 150 mp de acoperiș.

Recomandările redacției