politiePoliţiştii rutieri au aplicat aproximativ 300 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere care privesc viteza excesivă şi depăşirile.

Astfel, în data de 8 aprilie, în intervalul orar 16-22, a avut loc o acţiune având ca scop  depistarea şi tragerea la răspundere a celor care  încalcă legea sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. În acest sens, au fost folosite aparatele radar din dotare, fiind aplicate  aproape 300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare 63.000 de lei.

„Au fost verificate sute de autovehicule, iar pentru neregulile constatate 13 conducători auto au rămas fără permise de conducere, iar nouă fără certificate de înmatriculare. A. Stelian, de 58 de ani, fost depistat conducând un autovehicul, pe DN 7, în localitatea Bârzava, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 110 km/h; M. Marius, de 40 de ani, a fost depistat conducând un autovehicul, pe DN 7, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 113 km/h; P. Ovidiu, de 70 de ani, fost depistat conducând un autovehicul, pe DN 7,  în localitatea Odvos, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 104 km/h”, preciza comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad

Recomandările redacției