Michael Keaton, Samuel L. Jackson și Maggie Q filmează la București. Celebrii actori lucrează la o producție pentru care vor filma timp de 10 săptămâni în România. Pelicula este regizată de Martin Campbell, cel care și-a trecut în cont filme precum „The Expendables”, „James Bond – Casino Royale” și „Masca lui Zorro”.

Scene dintr-un film de acțiune pot fi văzute zilele acestea în Capitală. Protagoniștii sunt staruri de la Hollywood. Printre numele mari din distribuție, Samuel L. Jackson, celebru pentru rolurile sale din Pulp Fiction, Jackie Brown sau Jurassic Park.

Dacă zilele acestea sunteți în București și treceți pe lângă Ateneul Român s-ar putea să aveți parte de o întâlnire neașteptată. Michael Keaton și Maggie Q, actori cunoscuți pentru rolurile din filmele Batman sau Divergent, filmează în Capitală pentru o nouă peliculă.

Filmul „The Asset” prezintă povestea a doi asasini, roluri jucate de Michael Keaton și Maggie Q, care dețin secrete din timpul războiului din Vietnam. Când mentorul unuia dintre ei este ucis, cei doi sunt nevoiți să colaboreze și să îl descopere pe criminal. Acțiunea are loc în Vietman și Marea Britanie.

Michael Keaton, apreciat de cinefilii din lumea întreagă, este faimos pentru rolurile din Birdman, Robocop sau Batman.

Actrița și modelul Maggie Q a jucat în filmul Misiune imposibilă 3 și Divergent.

O echipă de 200 de oameni, dintre care 160 sunt români, se ocupă de cele mai mici detalii ca filmările să se desfășoare fără probleme. Toate cascadoriile sunt repetate înainte.

„The Asset” are o echipă redutabilă de producători. Sunt oameni care s-au aflat în spatele unora dintre cele mai de succes filme de acțiune din ultimii ani. Printre ei, Rob Van Norden, producătorul celebrei pelicule „Rambo”.

10 săptămâni vor filma în România cei trei actori. Următoarele zile pe platouri sunt 21 și 22 ianuarie, atunci când producția se va muta la Snagov.

Sursa:Digi

Recomandările redacției