Biblioteca Județenă „Alexandru D. Xenopol” Arad vă invită la o întâlnire cu actorul și scriitorul Ioan Peter. Evenimentul va avea loc în Sala „Astra” a Bibliotecii Județene, joi, 11 octombrie, de la ora 15.00. Va fi o discuție liberă în care Ioan Peter va vorbi despre piesele de teatru pe care le-a scris până acum și va răspunde la întrebările publi­cului.
Ioan Peter s-a născut în 1968 și a absolvit Academia de Teatru din Târgu Mureș. Din 1994 este actor la Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad. Ca autor, Ioan Peter a scris mai multe texte dramatice, jucate în tea­tre din țară și străinătate: „Tot ce se dă” – Teatrul Imposibil Cluj- Napoca în colaborare cu Fan Project (CamArad) și Teatrul Național Cluj Napoca, ETC Helsinki, Teatrul dramatic Fani Tardini Galați, Aradi Kamara Szin­- haz, Amifran Arad, Emigreișăn drim” – Teatrul de Artă București, „Coca blues” – Teatrul Na­țional Timișoara, „Jim cară molozul” – Teatrul Național Radiofonic. Autorul a mai avut și spec­- tacole lectură, printre care amin­tim: Sibiu – Festivalul Internațional de teatru, Timișoara Biblioteca UVT, Amifran Arad, „3 G” – ETC Helsinki.
Manifestarea de joi face par­te din seria de întâlniri autor-public, organizate de Biblio­- teca Județeană „A. D. Xenopol” Arad.

Recomandările redacției