handbalNoua echipă masculină de handbal a Aradului se numără printre participantele Memorialului Teo Ţucudean, turneu amical de tradiţie, programat în 9 februarie, la Sala Sporturilor Victoria. Adi Dreghici este optimist şi are încredere în acest nou proiect, de promovare a handbaliştilor tineri, arădeni. „Ne-am adunat, avem deja două antrenamente împreună, sunt 16 băieţi, juniori şi câţiva jucători de la fosta echipă. Pentru început am o impresie bună, sunt tineri şi sunt ok, dar se vede că sunt nepregătiţi, o să am foarte mult de lucru. Eu zic că este un proiect de perspectivă, ma ales că din primăvară vom participa la euro-regiunea pe partea de vest, din care fac parte Aradul, Timişul, Hunedoara şi Caraş Severinul”, ne-a declarat Adi Dreghici.
Aradul şi Hunedoara s-au înscris deja în campionatul euro-regional, sinonim cu liga a treia, dar în cadrul întrecerii sunt aşteptate şi echipe din alte judeţe. Obiectivul este calificarea la turneul final şi promovarea în liga a doua. „Îmi doresc din suflet ca de anul viitor, Aradul să revină în liga a doua, asta este marea dorinţă pe termen scurt”, mai spune Dreghici.
Patru confirmări
Ediţia din acest an a „Memorialului Teo Ţucudean” de handbal masculin are loc în data de 9 februarie, la Sala Sporturilor. Evenimentul este organizat de familia regretatului fost conducător al sportului cu mingea pe semicerc din Arad, împreună cu familia Dreghici. „Am primit confirmarea de participare a grupărilor de old-boys din Reşiţa, Sânicolau Mare şi Arad. Mai aşteptăm confirmarea echipei din Cluj”, a spus Adi Dreghici. Sistemul de desfăşurare va fi „fiecare cu fiecare”, primul meci fiind programat cu începere de la ora 9.

Recomandările redacției