adi_mutuAdi Mutu a fost imoresionat până la lacrimi de povestea bebeluşului chinez salvat, ieri, din ţeava de dejecţie unei toalete.

Celebrul fotbalist a vazut imaginile, a sunat-o pe soţia lui, Consuelo, şi amandoi s-au hotărât să-l adopte pe micuţ, dacă legea le va permite, şi să-l crească alături de cele două fetiţe ale lor.

„M-a impresionat asa de rau, am zis ca trebuie sa-l ajut, sa-l infiem, sa facem orice! Am zis că vrem să ajutăm, nu mă gândeam vreodată să înfiez un copil, nu aveam în plan, dar am simţit ca pe acest copil trebuie să-l ajut! Pentru mine copiii sunt totul, fetele mele şi băiatul. La ultimul meci fetele au venit să mă încurajeze, pentru ele fac totul, ca să aibă un viitor mai bun”, a spus Adrian Mutu.

Atacantul s-ar putea lovi însă de o problemă legală, deoarece, potrivit stirileprotv.ro, România nu se află printre cele 17 state care pot adopta copii din China. Dacă acesta ar fi avut cetăţenie italiană, lucrurile ar fi fost mai simple.

Adrian Mutu este un familist convins. Are trei copii: pe Mario, de 11 ani, din căsătoria cu Alexandra Dinu, şi două fetite din mariajul actual: pe Adriana Matos, născută în 2006 şi pe Maia Vega, născută doi ani mai târziu.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției