Adina Florea – aviz negativ pentru şefia DNA, undă verde pentru funcţia de procuror în secţia de anchetare a magistraţilor

0
576

Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru şefia DNA, a fost acceptată, de către comisia formată din membri CSM, pentru funcţia de procuror pe funcţie de execuţie. Potrivit rezultatelor publicate de CSM, procurorul-şef al Secţiei este Florena Strechi, de la PArchetul General.

Adina Florea, propusă de ministrul Justiţiei la conducerea DNA, a susținut vineri, că înscrierea pentru un post de procuror de execuţie în Secţia de anchetă a magistraţilor nu este o alternativă de rezervă, reiterând ideea potrivit căreia, dacă va fi acceptată de Iohannis la DNA, va merge acolo.

„Nu este vorba despre o funcţie, este vorba de o candidatură pentru execuţie, aceasta. Dacă mă numeşte domnul preşedinte, o să merg la DNA. Nu , nu este deloc o variantă de rezervă. Desfăşurarea activităţii profesionale , pur şi simplu (m-a îndemnat să mă înscriu şi pentru funcţie -n.r.)”, a declarat Adina Florea, la ieşirea din sediul CSM.

Anterior, procurorul spunea, în faţa membrilor CSM, că cele două candidaturi nu au legătură una cu alta şi că nu trebuie confundate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.