Astăzi este ultima zi a stării de alertă, autoritățile au anunțat că nu o vor mai prelungi, așadar de mâine toate restricțiile legate de pandemie vor fi istorie. Printre ele se află și cele care privesc accesul spectatorilor la competițiile sportive.

Așadar, vineri la meciul cu Academica, UTA va putea umple stadionul la capacitate maximă; doar doritori să fie. Într-adevăr, jocul se desfășoară în play-out, adversarul nu este unul care să suscite mare interes, însă rezultatele echipei pe teren propriu din ultima perioadă (trei victorii din patru posibile) plus atmosfera superbă care se vede pe stadion la fiecare meci, la care mai adăugăm cel mai important amănunt, dragostea și fidelitatea arădenilor pentru echipa lor, pot fi factori mai importanți care să determine publicul să vină în număr mare la stadion. La asta mai adăugăm și faptul că nu vor mai exista restricții pentru nevaccinați astfel că nu va mai exista necesitatea de a face teste, de a sta la coadă pentru brățări, amănunte care poate pentru mulți ar fi fost de natură să le influențeze negativ decizia de a veni sau nu pe stadion.

Clubul pune deja de astăzi în vânzare, începând cu ora 16, biletele online, pe site-ul oficial al clubului, secțiunea „ticketing“ (colțul din dreapta sus al site-ului). Biletele în format fizic se vor comercializa la Arena „Francisc Neuman“ după următorul program:

  • Joi: 16.00-18.00
  • Vineri: 12.00-17.00

Prețurile biletelor au rămas neschimbate:

  • Peluza „Iosif Petschovsky“: 30 lei
  • Tribuna II: 45 lei
  • Tribuna I „Coco Dumitrescu“: 60 lei

Evident, chiar dacă sezonul regular s-a încheiat și o dată cu acest meci intrăm în faza play-out-ului, abonamentele rămân valabile și pentru această parte a competiției.

Partida dintre UTA și Academica Clinceni are loc vineri începând cu ora 17.30

Recomandările redacției