stili2Sebișul s-a deplasat pe Dunăre cu speranța celui de-al treilea succes consecutiv în campionat. Planurile nu au ieșit întocmai și asta pentru că Minerul Mehedinți a dat o replică bună și și-a păstrat un punct.
Ocazii au fost de-o parte și de alta, însă rezultatul de egalitate a fost considerat just. „Am avut parte de o partidă extrem de dificilă, împotriva celei mai bune echipe întâlnite până acum și aici includ și meciul de Cupă, cu UTA.  Chiar dacă atacul nu a funcționat așa cum ne-am propus, noi am avut ocaziile mai clare, prin Radu Ionuț și Bozian. Pe de altă parte, sunt mulțumit cum s-a descurcat defensiva și asta pentru că adversarii au avut puține faze de poartă. E important că nu am primit gol și am venit acasă cu un punct muncit, de pe terenul unei formații care va pune mari pro­bleme. Chiar m-a surprins plăcut Mehedințiul, așa că rezultatul este pozitiv și, în același timp, just”, a explicat Adrian Abrudean.
Pe de altă parte, arbitrii au luat câteva decizii ce nu le-au picat tocmai bine sebișenilor. „Cartonașul roșu arătat lui Sulea, pentru un atac din lateral, mi se pare acordat foarte ușor. Cu câteva minute înainte, jucătorul nostru a primit o talpă în față și nu s-a luat nicio măsură disciplinară. În fine, în minutul 88, un jucător al gazdelor a atins mingea cu mâna în propriul careu la 2 metri în fața arbitrului și nu s-a acordat lovitură de la 11 metri, ci doar un cartonaș galben pentru Bier, care a protestat. Nu vreau să vorbesc despre viciere de rezultat, căci după aspectul jocului remiza e normală”, a adăugat tehnicianul „alb-albaștrilor”.
Pentru Sebiș urmează derby-ul cu UTA, iar „Știli” îi va recupera cu siguranță pe mijlocașii centrali Tothăzan și Balint. Mardare și Roman rămân incerți, iar Sulea va fi cu siguranță suspendat.
„Ştiam că ne aşteaptă un meci greu. Am întâlnit o echipă cu pretenţii, stabilă din punct de vedere financiar, care sezonul trecut s-a luptat la promovare. A fost un joc de uzură, la mijlocul terenului, pe care l-am dominat. Au fost puţine ocazii de ambele părţi, dar cu puţin noroc puteam să câştigăm. Sper să avem şi noi stabilitate din punct de vedere financiar. Deocamdată avem doar speranţe”, a declarat și antrenorul – jucător al Minerului, Cristian Boboescu.

Recomandările redacției