falubmacSpre deosebire de partida de la Mioveni, UTA a jucat ceva mai bine la Drăgășani, împotriva Damilei, dar concluzia a fost aceeași: înfrângere. Există – totuși – o asemănare și anume fragilitatea defensivei, cu mențiunea că fundașii arădeni au greșit o singură dată flagrant, însă decisiv pentru rezultatul final. „Un derby nu se poate câștiga cu greșeli copilărești, de genul celei comise de noi în minutul 23. Am luat primul gol din corner în acest sezon chiar în momentul cel mai prost posibil. Deși am alergat tot meciul după egalare și am dominat în proporție de 85% partida, nu am găsit drumul spre golul egalizator. Am dus bine mingea în preajma careului advers, dar acolo s-a rupt totul. Atacanții noștri nu au fost prea inspirați, în general am făcut cu toții prea puțin pentru a obține un rezultat bun cu Măciuca”, a precizat Adrian Falub.
Acesta a mai spus că adversarul nu a surprins cu nimic echipa sa și că scorul final e mincinos. „Știam că gazdele vor juca cu mingi în spatele fundașilor noștri pentru jucătorii de viteză din echipa lor și, prin urmare, ne-am luat măsuri. Dar, am primit un gol stupid și nu am reacționat cum trebuie. Nici terenul nu ne-a ajutat prea mult, deși, sincer, ne așteptam la un gazon și mai rău la Drăgășani. Una peste alta, cred că am fi meritat cel puțin un rezultat de egalitate. Orice punct ar putea conta când se trage linie”, a adăugat „principalul” arădenilor.
În fine, Falub nu consideră încheiată lupta pentru promovare pentru echipa sa. „La ce rezultate au fost și vor mai fi în această serie se poate întâmpla orice. Sigur, nu aveam voie să pierdem astăzi, însă acum nu ne rămâne decât să sperăm că vom câștiga tot până la final și vom vedea atunci dacă ne vom clasa sau nu pe un loc promovabil”, crede tehnicianul UTA-ei.

Recomandările redacției