falub55În alte condiții, o remiză în „fieful” fostei prim-divizionare din județul Mureș ar fost un rezultat bun pentru UTA, însă la ecartul important față de locurile promo­vabile, arădenii nu pot fi mulțumiți cu un punct. Reacția antrenorului „textiliștilor” de la finalul meciului vorbește de la sine.
Adrian Falub a dat nervos din mâini, semn că a simțit că se putea mai mult miercuri seara. „Nu e neapărat vorba de ciudă sau nervi, ci de faptul că la cum s-a jucat partida am fi meritat să câștigăm. Am fost superiori tactic și tehnic și, atâta timp cât am rezistat și din punct de vedere fizic, am fost echipa mai bună și am pus probleme în atac. Nu pot nega realitatea și anume faptul că gazdele au avut două bare, dar ele au venit din faze mai degrabă întâmplătoare, pe când ale noastre pe lucruri exersate la antrenament. Una peste alta, sunt mulțumit de atitudinea băieților, ne-a lipsit doar golul pentru ca seara să fie și mai bună”, a explicat „principalul” arădenilor.
Și la Târgu Mureș, stafful tehnic a trebuit să se descurce în condiții speciale. Fără Kovacevic și Silvășan (accidentați), Falub a aflat cu o oră înainte de meci că nu poate conta nici pe Patrice Feussi, care avea contractul de muncă expirat. „Nu e treaba mea să comentez aceste probleme, dar la UTA am început să mă obișnuiesc cu unele situații limită”, a afirmat Falub, care în partea a doua a făcut alte două schimbări forțate. „Supic a acuzat dureri la inghinali, iar Laso oricum intrase pe gazon nerefăcut complet. Monac a avut din nou crampe în ultimele 10 minute, dar nu e ceva anormal pentru o echipă ce nu face o pregătire normală de iarnă și aduce jucători despre care cât și cu cine s-au antrenat”, a mai explicat Falub.
În fine, întrebat dacă nu regretă și mai mult cele două puncte pierdute la Târgu Mureș, antrenorul „textiliștilor” a spus: „Nu mai urmăresc demult rezultatele celorlalte echipe pentru simplul fapt că principalul nostru adversar suntem noi. Nu are cum să fie altfel, din moment ce am pierdut cum am pierdut la Mioveni, cu două penalty-uri făcute cadou, la Damila, unde gazdele au avut un șut și un corner și la Vâlcea, unde nu am vrut să jucăm. Așa că mă necăjesc doar pentru rezultatele noastre, nu mă încântă deloc ceea ce fac alte echipe”.

Recomandările redacției