falubmacUTA și FC Argeș, cele mai tritrate grupări din seria de Vest a ligii secunde se „duelează” în această seară pe arena „Francisc Neuman”. Din păcate, cele două foste campioane ale României nu reușesc să iasă din anonimatul eșalonului doi și, în proporție de 99%, se vor întâlni și la anul în meciuri oficiale.
Oarecum, antrenorul arădenilor recunoaște FC Argeș ar putea avea un viitor mai bun și asta pentru că: „Piteștiul e un centru important de fotbal, întotdeauna a lansat jucători importanți în țară sau peste hotare. Din câte se pare, nici lor situația financiară nu le-a permis să aibă continuitate, dar FC Argeș rămâne un club dintr-o zonă care formează fotbaliști foarte buni. Cresc în special jucători foarte buni de atac, tehnici și rapizi, care se regăsesc și astăzi în echipa lor”, conisideră Adrian Falub.
Vorbind mai în detaliu despre adversarul din această seară, tehnicianul „alb-roșiilor”, „principalul” arădenilor a mai spus: „Argeșul e o echipă imprevizibilă. De fapt, cred că ea și Vâlcea pot să bată pe oricine din seria asta, doar că, având problemele lor, nu au mereu fost conectate la miza partidelor. Mă aștept la un meci deschis, căci FC Argeș nu e o echipă care se închide nici măcar în deplasare, ca FC Olt sau Luceafărul. Din punctul ăsta de vedere ar trebui să avem parte de un meci plăcut ochiului, împotriva unei formații ce nu refuză fotbalul pe baza jucătorilor talentați din lot”, a mai spus Falub.

Recomandările redacției