falubUTA nu se dezminte şi continuă să recupereze teren important în lupta pentru promovare, ocupând în acest moment po­ziţia a treia în seria de vest a Ligii a II-a. Victoria cu Oltul i-a apropiat pe „alb-roşii”, care au adunat 29 de puncte, la doar o lungime, respectiv două, în spatele locurilor promo­vabile, ocupate în continuare de Corona Braşov şi ACS Poli Timişoara. Bătrâna Doamnă are însă un meci mai mult disputat decât fruntaşele seriei şi cu două mai multe decât a patra clasată, Damila Mă­ciuca, aflată la patru puncte în spatele
UTA-ei. În ciuda unui parcurs foarte bun în acest debut de retur, Adrian Falub rămâne cu picioarele pe pământ şi spune că la această oră tot cele trei rivale la promovare au prima şansă în drumul spre Liga I.
La fel de important este că UTA se află şi ea între cele patru echipe cu aspiraţii de prim-eşalon: „Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult, singura diferenţă faţă de începutul returului este că noi ne-am apropiat de primele două locuri. Corona şi Poli aveau un avans considerabil în iarnă, acum mai au doar 1-2 puncte, ceea ce nu este mult. Favorite la promovare rămân însă tot ele, plus Mă­ciuca, asta pentru că au mai puţine meciuri jucate. Dar suntem şi noi în cărţi, iar lupta se va da până la sfârşit”, ne-a declarat Adrian Falub. Tehnicianul echipei arădene ştie că urmează un nou meci foarte important în economia luptei pentru promovare, o nouă victorie mărind şi mai mult şansele UTA-ei:
„Dacă vom reuşi să câştigăm şi cu Damila, vom lua o opţiune importantă, iar speranţele vor fi şi mai mari. Dar nu trebuie uitat că ei au două meciuri în minus, fapt pentru care nu îi putem scoate din această ecuaţie chiar dacă pierd. Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu, ştim cu toţii că Măciuca joaca foarte bine acasă, au o echipă bună, care cedează greu puncte pe teren propriu. E greu să joci mereu cu sabia deasupra capului, ca şi când ar fi ultima şansă, dar noi până acum am reuşit”, mai spune Falub.

Recomandările redacției