falub33UTA continuă să spere la vremuri mai bune, iar jucătorii au primit asi­gurări din partea lui Adrian Marţian că îşi vor primi cât de curând restanţele financiare. „Alb-roşii” se pregătesc în continuare pe plan local, iar în criză de timp s-a renunţat la cantonamentul din Antalya.  „Nu putem spune că suntem la un nivel de pregătire foarte bun, pentru că două săptămâni nici nu am ştiut exact ce facem, doar de zece zile pot spune că am intrat într-un program normal, iar jucătorii au răspuns bine la antrenamente . Sperăm să fie bine şi campionatul să ne prindă la un nivel cel puţin acceptabil”, ne-a declarat Adrian Falub.
Antrenorul UTA-ei consideră că normalitatea şi stabilitatea financiară implică multe lucruri, de care Bătrâna Doamnă duce acum lipsă. „Există promisiuni, dar încă nu s-au concretizat, am făcut o listă cu jucătorii pe care ni-i dorim, dar nu îi putem transfera până nu există o stabilitate. Nici despre program nu pot spune prea multe, avem în plan să ne pregătim în Ungaria, dar nimic nu e sigur, totul depinde de situația administrativă”, mai spune Falub.
Tehnicianul Bătrânei Doamne crede că până la stabilitate e drum lung și se arată ușor nemulțumit de mersul lucrurilor în ultima săptămână: „O stabilitate înseamnă în primul rând să se plătească restanţele salariale, apoi să ni se asigure echipamente şi mingi suficiente, pentru că nu sunt destule, plus că avem nevoie de o alimentaţie şi vitaminizare corespunzătoare, acestea sunt lucruri esenţiale dacă se vrea performanţă. Plus că e nevoie măcar de un buget pentru ce va fi în continuare, pentru că degeaba se plătesc acum restanţele şi peste două-trei săptămâni revenim la ceea ce a fost”.

Recomandările redacției