falub1UTA a pierdut ultima partidă amicală înainte de „ciocnirea” cu marea rivală din Vest și stafful tehnic al „textiliștilor” are destule lucruri de remediat în numai o săptămână. Adrian Falub recunoaște că echipa nu arată prea bine la această oră, dar cu toate astea există speranțe pentru un rezultat bun cu ACS Poli Timișoara. „Am întâlnit o formație foarte bună, stabilă din toate de vedere de foarte mult timp, ce-și propune să promoveze și, probabil, va reuși asta. Botoșaniul are un lot puternic, spre deosebire de UTA, care stă bine doar la capitolul nucleu de jucători. Cert este că am avut ocazia să vedem realist unde ne aflăm cu pregătirea și, din păcate, am realizat că  suntem departe de ritmul unui joc oficial. Pe undeva, îi înțeleg și pe jucători, căci au avut doar două meciuri mai puternice în această iarnă. Restul, au fost adversari slăbuți, de antrenament”, a precizat antrenorul „Bătrânei Doamne”.
Considerând că „textiliștii” depind și de rezultatele altor echipe în încercarea de a promova în Liga I, Adrian Falub consideră derby-ul cu ACS Poli important, dar nu neapărat decisiv. „Cert este că ne dorim foarte mult să o batem pe Poli, doar că știm că ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă la fel de bine organizată ca cea de astăzi. Mai este puțin până la ora meciului și noi avem foarte multe de remediat până atunci. Văm promitem, însă, că vom face totul să fim pregătiți pentru vizita Timișoarei”, a adăugat „principalul” arădenilor.
Și în disputa cu Botoșaniul, portarul Remo Amadio și-a demonstrat din plin limitele. „De aceea am insistat și insistăm atât de mult pentru a lua un portar care să ne ofere siguranță. Sperăm să-l găsim până vinerea viitoare, ca și alți jucători care, prin valoarea lor, să se impună chiar de la început în primul unsprezece și chiar să joace cu Poli”, a mai afirmat Falub, care a lăsat să se înțeleagă că va renunța atât la portarul Matijas, cât și la atacantul Dosso pentru simplul fapt că nu sunt peste actualii componenți ai lotului.

Recomandările redacției