martian15Noul patron al „Bătrânei Doamne” s-a cazat și el la Hotelul Elisabeth în aceste zile în care arădenii efectuează, cu mare întârziere, cantonamentul iernii. Adrian Marțian este interesat de tot ce se întâmplă la echipă, este mereu la dispoziția antrenorului Falub care încearcă să găsească cele două-trei piese lipsă pentru retur. Dar, omul de afaceri clujean își și mai dă cu părerea despre noii sosiți, iar ivorianul Dosso l-a impresionat în testul cu Oroshaza. Dar, Marțian e tot mai încântat de ceea ce vede din  partea echipei „textiliste” și așteaptă cu nerăbdare „ciocnirea” cu Poli.
Totodată, omul de afaceri clujean continuă să scoată bani din buzunar pentru a încheia litigiile cu foștii fotba­liști. După Hidișan, a venit rândul lui Norbert Varga să încaseze ultimii 1.500 de euro, fără ca fostul utist să o scutească pe UTA de plata amenzilor la Federația Română de Fotbal.
Deja prietenul lui Adi Mutu și-a câștigat renumele de „Împăratul” printre utiști. Drumuri aproape zilnice la Gyula face și Giovanni Catanzariti, care a rămas acționar minoritar la gruparea „textilistă”.

Recomandările redacției