adriana_bahmuteanu_mihaiAdriana Bahmuţeanu a dezvăluit că nu are planuri de împăcare cu fostul său soţ, Silviu Prigoană şi că iubitul său Mihai s-a mutat la ea, împreună cu căţeluşa sa.

Adriana Bahmuţeanu a făcut o dezvăluire în emisiunea „Un show păcătos”, ea explicând că nu este vorba despre o simplă relaţie între ea şi actualul său iubit, Mihai, ci ceva mult mai durabil.

„Am avut o discuţie zilele trecute şi iubitul meu mi-a spus că el vrea să stea cu mine până la moarte şi după. Că vrea să îi creştem împreună pe aceşti copii, că o să muncim.

Îmi merge extraordinar: în aceste 9 luni mi-am găsit o slujbă superbă, am o emisiune care merge foarte bine, am reuşit să slăbesc, mi-am găsit o relaţie stabilă cu un bărbat -statistic e foarte greu pentru femeile cu doi copii să găsească pe cineva-, copiii sunt foarte bine, Maxi nu mai face pipi pe el….”, a spus ea.

Fosta soţie a lui Silviu Prigoană a mai spus: „Iubitul meu nu vrea o relaţie pasageră sau de amantlâc.

I-am spus că e prea devreme ca să discutăm despre căsătorie, pentru că după 3 luni, e prea devreme. Nu mi-am părăsit soţul pentru o aventură, nici vorbă.

Eu nu pot nici şterge cu buretele cei 10 ani din viaţa mea în care am fost alături de Silviu Prigoană şi în care am avut doi copii împreună”, a explicat Adriana Bahmuţeanu.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției