Reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale sunt prezenți între 31 octombrie – 4 noiembrie 2018 la cea de-a XXIII-a ediție a Târgului interna­ţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2018, eveniment desfășurat în Complexul expozițional ROMEXPO.
„Participarea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale în cadrul târgului INDAGRA reprezintă deja o tradiție și în același timp o onoare. Acest eveniment de amploare ne ofe­ră, în fiecare an, o oportunitate a dialogului nemijlocit cu solici­tanții și cu beneficiarii Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020. Standar­dele înalte de organizare, dar și faptul că evenimentul reuneș­te pe toți cei implicați în dezvoltarea agriculturii și a spa­țiu­- lui rural românesc, înseamnă pentru noi oportunitatea obți­nerii unui feed-back real al ne­voilor concrete în procesul de implementare a proiectelor finanțate cu fonduri europene nerambursabile disponibile țării noastre prin PNDR 2020” a declarat Adrian Cheșnoiu, director general al AFIR.
Pe toată durata evenimentului, reprezentanții AFIR vor acorda informații privind accesarea fondurilor europene nerambursabile și derularea proiectelor de inves­tiții în agricultură și dezvoltare rurală, finanțate prin intermediul Pro­- gramului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Recomandările redacției