jandarm[1]Jandarmii arădeni au fost solicitaţi să intervină, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru aplanarea unui conflict care a avut loc la domiciliul unei persoane din zona Podgoria.
La adresa precizată, jandarmii au identificat persoana care a făcut apelul, respectiv o tânără în vârstă de 17 ani, aceasta reclamând faptul că, în apartamentul în care locuieşte, a fost agresată de către fostul prieten şi că acesta, după ce a lovit-o, a fugit.
„Colegii mei au procedat la stabilirea identităţii bărbatului. După verificări, a rezultat că este vorba de Ioan A., în vârstă de 22 de ani, domiciliat într-o comună din judeţul Arad. La locul incidentului a fost chemat şi un echipaj de ambulanţă, care a condus-o pe tânără la Unitatea de Primiri Urgenţe. Acolo, în scurt timp, a sosit şi bărbatul implicat în incident”, ne informa mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Arad.
Având în vedere faptul că tânăra a depus plângere, jandarmii au întocmit, în acest caz, actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale, bărbatul fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.

Recomandările redacției