Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad propune în acest an o ediţie specială pentru unul dintre cele mai importante evenimente în domeniul agriculturii din România: Agromalim.
Ediţia din acest an, a XXIX-a, va avea loc în perioada 13-16 septembrie la Expo Arad şi va reuni peste 280 de expozanți din România, Ungaria, Austria, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, Cehia, Bulgaria și Rusia.
Companii și producători agricoli vor expune tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele vegetale, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate. „Agromalim este un eveniment în permanentă ascensiune. An de an căutăm soluții pentru extindere și pentru a putea oferi cele mai bune condiții de expunere și prezentare. Anul acesta avem un nou spațiu de parcare amenajat, de 400 de locuri. Îi așteptăm pe arădenii interesați să vadă ultimele evoluții tehnologice și dinamica procesării produselor agricole”, a decla­rat Gheorghe Seculici, pre­șe­din­tele CCIA Arad.

Recomandările redacției