Liga 1 a accelerat ritmul pe acest final de an și a programat două runde în săptămâna de Moș Nicolae. FCSB-ul a câștigat ambele dispute, cu arădeanul Dennis Man pe lista marcatorilor. La Iași, fostul atacant al UTA-ei chiar a fost decisiv, pentru ca, vineri seara, să dubleze avantajul lui Coman, în succesul intern cu Gaz Metan Mediaș. Fotbalistul crescut de Atletico a înscris în minutul 78, după o cursă în viteză pe dreapta și o finalizare cu sânge rece din interiorul careului.
Recent, Gazeta Sporturilor a dezvăluit interesul spaniolilor de la FC Sevilla pentru fotbalistul de 21 de ani. Se aude că directorul sportiv al clubului, Monchi, a avut deja o întâlnire cu Sascha Empacher, unul dintre partenerii Anamariei Prodan, impresarul lui Man. Discuțiile au avut loc în Spania, iar din informațiile pe care Gazeta le are în acest moment, Monchi i-a anunțat că urmează să sosească în România, în perioada următoare, pentru a-l vedea pe viu pe jucătorul de 21 de ani.
Acesta și-a ales să-l urmărească live în confruntările cu Viitorul (15 decembrie) și cu CFR Cluj (22 decembrie), apoi va face un raport amănunțit al jucătorului și va înainta o ofertă concretă pentru un transfer definitiv al arădeanului. Becali ar dori 20 de milioane de euro pentru internaționalul său, iar dacă suma va fi plătită, UTA-ei îi va reveni 2,2 miloane de euro, adică 11% din procentul stabilit la următoarea vânzare.

Recomandările redacției