Real Madrid l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo (33 de ani), deţinătorul Balonului de Aur la momentul respectiv, iar acum îl poate pierde şi pe Luka Modric (33 de ani), noul deţinător al prestigiosului trofeu oferit de France Football. Mijlocaşul croat a refuzat prelungirea contractului cu formaţia de pe Santiago Bernabeu. Anunţul a fost făcut de Marca, unul dintre ziarele din capitala Spaniei.
Modric are viitorul incert în acest moment. Real Madrid i-a oferit un nou contract, dar croatul, vicecampion mondial, a refuzat prima ofertă făcută de Florentino Perez, preşedintele clubului blanco. Jurnaliştii de la Marca scriu că Modric e tentat de ideea de a merge la Inter, speculată încă din vară, şi aşteaptă să vadă ce propunere îi vor face italienii.
Contractul lui Luka Modric cu Real Madrid va expira în vara lui 2020. Spaniolii mai scriu că Modric vrea un salariu colosal: 10 milioane de euro pe an. Pe de altă parte, conducătorii lui Real Madrid sunt încrezători că îl pot convinge pe Modric să îşi prelungească înţelegerea. Modric e considerat „creierul” echipei Realului care a câştigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor. Pe de altă parte, conducătorii lui Real Madrid sunt încrezători că îl pot convinge pe Modric să-şi prelun­gească înţelegerea.

Recomandările redacției