mutu3Nici nu au apucat utiștii să intre pe ușa vestiarului după ce au răpus-o pe ACS Poli, că au și primit banii promiși de Adrian Marțian.„M-am achitat față de ei acum o jumătate de oră. Aici e treabă serioasă, păcat că credeți altceva”, ne spunea noul finanțator al „Bătrânei Doamne” vineri seara, în jurul orei 20,30.
Dar, omul de afaceri clujean i-a mai informat pe jucători că victoria cu timi­șorenii va fi răsplătită și de partenerul său de afaceri. „M-a ținut la telefon zece minute și a hotărât ca, pe lângă banii oferiți de mine, să le ofere și el o primă. Nu vreau să spun cât, oricum e o sumă consistentă pentru acest nivel. Cred că îi pare rău că nu a venit la meci, la fel și președintelui său. Dar, fiți siguri, când va putea, va veni la Arad”, ne-a mărturisit Marțian.
Întrebat dacă îl vede pe „Briliant” purtând într-o zi tricoul Campioanei Provinciei, șeful „alb-roșiilor” a spus: „Mai are doi ani de contract cu Ajaccio și când o să termine în Franța, o să vedem ce va face. Dacă vom găsi înțelegere la președintele său, s-ar putea să-l avem mai repede aici ca să facem performanță în Europa League, Champions League, cine știe. Dar, indiferent de situație, fiind prietenul și partenerul meu va fi alături de mine. Putem face treabă bună împreună, fiindcă avem încredere unul în altul. O să avem drum lung la UTA”.

Recomandările redacției