capataÎn această seară, arădenii încheie conturile cu actuala stagiune și nu o fac cu cea mai bună formulă de echipă. Stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” nu-i are la dispoziție pe cei mai bine cotați fotbaliști ai echipei. Nenad Kovacevic nu și-a revenit după ruptura fibrilară suferită în confruntarea cu FC Argeș, Maximilano Laso are dureri la mușchii înghinali, iar Vali Badea este răcit. În plus, Patrice Feussi va afla doar în ziua partidei dacă i se va reînnoi contractul de muncă, însă este puțin probabil ca acest lucru să se întâmple, așa că Adrian Falub va opta din nou – cel mai probabil – pentru Dacian Bîrză pentru postul de extremă dreapta.
Tehnicianul arădenilor e tentat să opteze la o formulă de joc ultraofensivă: 3-3-3-1. În spatele singurului „vârf”, Sindou Dosso, ar urma să evolueze de la dreapta la stânga: Monac, Voiculeț și Capătă. Acesta din urmă ar fi pentru prima oară titular în acest retur, el mai fiind folosit doar la Mioveni, când a și irosit o mare ocazie de gol la scorul de 2-1 pentru argeșeni. „Cu toții au avut mai multe sau mai puține șanse să joace în această primăvară. La Oradea voi opta pentru jucătorii care pot și vor să ducă la bun sfârșit o confruntare oficială, cu un adversar bun”, a explicat Falub.
Cert este că Adrian Marțian nu și-a impus punctul de vedere cu privire la jucătorii pe care nu mai dorește să-i vadă pe teren la ultima apariție a sezonului. Totodată, UTA nu va deplasa o echipă de juniori, așa cum se gândea la un moment dat principalul finanțator al „textiliștilor”.

Recomandările redacției