utasezEchipa fanion a Aradului trăiește ultimele zile ale stagiunii 2012-2013. Fiindcă sâmbătă, 1 iunie, e Adunare Genarală la Casa Fotbalului, Federația Română de Fotbal a mutat etapa din weekend în eșaloanele doi și trei joi și vineri, așa că formațiile ce nu mai au treabă în runda finală vor lua mai repede vacanță. Este și cazul „Bătrânei Doamne” care de joi seara încheie socotelile cu acest sezon fără a-și fi îndeplinit obiectivul, promovarea în Liga 1.
Mai rămâne de văzut doar ce resurse vor găsi „textiliștii” pentru a încheia cât de cât cu fruntea sus campionatul, mai ales că vorbim despre un Derby al Vestului cu FC Bihor. Chiar dacă Adrian Marțian spunea că va trimite echipa de juniori la Oradea, antrenorul Adrian Falub susține că va aborda partida cu tot ce are mai bun la dispoziție. „Mai e un meci, o să încercăm să facem cea mai bună formulă de joc posibilă. Sperăm să facem o fi­gură frumoasă, după care vom lua și deciziile ce se impun”, a precizat tehnicianul „alb-roșiilor”.
Până la urmă, antrenamentul UTA-ei de duminică a fost anulat, așa că jucătorii s-au întors la treabă de luni. Până joi, la ora meciului cu FC Bihor (18), echipa va mai face două antrenamente, la capătul cărora Falub va lua o decizie privind lotul pe care-l va deplasa pe Crișul Repede. Principalul semn de întrebare se pune în dreptul lui Nenad Kovacevic. Absența sârbului, sau mai precis al spiritului său de luptător, s-a simțit (până) și cu Maramureșul, iar echipa ar avea nevoie de el la Oradea. Mijlocașul revine în acest început de săptămână la Arad, după ce s-a tratat în ultimele zile la Belgrad pentru o leziune fibrilară de 5 centimentri suferită la coapsa piciorului stâng.

Recomandările redacției