Doi arădeni au consumat băuturi alcoolice în cantități industriale înainte de a se urca la volan. Polițiștii orașului Curtici au depistat, în seara zilei de 12 decembie a.c., un curticean de 52 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu o îmbibație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat a mai fost depistat, în noaptea de 11/12 decembrie a.c., un tânăr de 25 de ani, din Vladimirescu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității. De asemenea, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În ambele situații, conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Fără permis de conducere au fost depistați: pe raza municipiului, un arădean de 22 de ani; pe raza localității Secusigiu, un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate; pe DJ 709/J, pe raza localității Dorobanți, un bărbat de 50 de ani, din Chișineu-Criș, având dreptul de a conduce suspendat, și pe raza localității Ineu, cu permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus, un arădean de 47 de ani. Toți conducătorii auto sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Recomandările redacției