alice_cooperA fost una dintre cele mai dorite dive de la Hollywood, însă nu a reuşit să şi-l treacă pe lista de cuceriri şi pe Alice Cooper.

Şi asta pentru că rockerul a refuzat avansurile frumoasei Raquel Welch. Dezvăluirea a fost făcută de către chitaristul său, Dick Wagner, în cartea sa autobiografică, „Not Only Women Bleed”.

Muzicianul şi-a amintit cum el şi Cooper se aflau în Miami, Florida, în 1976, şi „am fost invitaţi la ea în apartament. Am simţit că se întâmplă ceva. Cel puţin în mintea lui Raquel”, a povestit Wagner, care i-a spus rockerului: „Trebuie să o faci cel puţin o dată pentru toate femeile în călduri din lume”.

Însă Cooper îi era devotat iubitei lui, Sheryl Goddard, o dansatoare cu care s-a şi căsătorit. Dick s-a gândit că Alice a fost „nebun să nu se lase sedus”.

Însă avansurile frumoasei actriţe nu s-au oprit acolo. Ea s-a apropiat de rockeri pe când jucau golf la Doral Country Club, a doua zi, întrebându-l pe Cooper: „Pot să fiu fata ta de mingi, te rog?”. Starul însă, care este încă însurat cu Sheryl, şi-a făcut o ieşire furtunoasă. Fără îndoială însă Raquel şi-a găsit repede consolarea!

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției